Kleurentherapie

De LED ofwel "Light Emitting Diode" is een halfgeleider die licht uitstraalt.
LED`s bestaan in een breed algeheel kleuren spectrum.
LED`s vereisen slechts een fractie van de energie die wordt verbruikt door conventionele lampen. Ze zijn economischer in het gebruik aangezien er minder energie nodig is om licht te produceren.
Door het lage energieverbruik zijn de LED`s milieuvriendelijk.  
Doordat LED`s geen kwetsbare spiraal hebben, noch glas bevatten, zijn ze erg sterk en duurzamer dan welke andere lichtbron dan ook. Geen UV- of IR-straling.

     

kleuren-01.jpg
Rood:
Rood activeert het hart en de bloedsomloop. Huidziekten en reuma worden positief beïnvloed door rood licht. Tevens worden de hersenen, longen en spieren positief beïnvloed. Ook helpt de rode kleur bij gebrek aan energie.

Geel:
Geel helpt bij maag en darmklachten. Geel zorgt voor een goede werking van de klieren en activeert het huidslijm. De kleur geel verschaft, behalve een gunstige werking op het humeur, een warm en behaaglijk gevoel.

Blauw:
Blauw werkt verkoelend en verfrissend. Het heeft een positieve uitwerking op slapeloosheid onrust en angst. Het zorgt voor een goede doorbloeding.

Groen:
Groen werkt rustgevend, verschaft zelfvertrouwen en geeft kracht. De kleur groen helpt bij zenuwkwalen, hoofdpijn, jicht en bij hoesten.

  • Kleurentherapie
    Kleurentherapie
    € 35,00
© 2009 - 2020 sanas wellness | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel