Infrarood

***
Feiten

 

Infraroodwarmte is zeer aangenaam, stimuleert de bloedsomloop en heeft een helende werking op spieren en gewrichten. Korte golf infraroodlampen dringen diep door in de huid, tot een diepte van 5mm. Dit leidt tot een effectieve en optimale verwarming van het lichaam. Schadelijke stoffen worden sneller afgevoerd, bloedvaten verwijden en spieren worden eerder soepel om zodoende betere prestaties te kunnen leveren.

SUNSHOWER

De korte golf infraroodlampen van de Sunshower zijn bij voorkeur geschikt om de nek, rug en schouders kortstondig te behandelen. Het volledige warmtevermogen wordt direct na het inschakelen bereikt, waardoor er geen tijd en energie wordt verspild. De maximaal instelbare tijd is acht minuten, waardoor oververhitting niet kan optreden. Deze tijd is voldoende voor een ontspannend en helend effect, tijdens en na het douchen.

MEDISCH

Sporters, reumapatiënten, rugklachten en ouderen die last hebben van hun spieren en gewrichten gebruiken de infraroodstraling van de Sunshower naar volle tevredenheid. Alle gebruikers geven aan dat Sunshower de kwaliteit van het leven verhoogd. Er is geen wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de effecten voor deze verschillende groepen, omdat dit wetenschappelijk lastig is aan te tonen. De reacties van de verschillende gebruikers lopen uiteen van licht positief over de aangename warmte tot laaiend enthousiast over de pijn verlichtende werking waardoor ze geen pijnstillers meer hoeven te slikken. Door deze helende werking van dit korte golf infrarood licht zijn artsen positief over het gebruik van de Sunshower voor deze aandoeningen.

© 2009 - 2020 sanas wellness | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel