Waterontharder productinformatie

Een aparte visie op ontkalken

De CalConditioner® is een Fysisch Anti-Kalkapparaat (FAK). Het is dus door middel van een fysisch proces dat we het kalkprobleem aanpakken. Concreet berust de werking op inductie van elektromagnetische signalen.

calconditioner_cover_New_Logo___Text_V3.jpg

Deze signalen worden via 2 korte inductiekabels op het water overgebracht. Door die inductie verandert de lading van de kalkdeeltjes (niet de struktuur of samenstelling) waardoor ze in het water blijven zweven en er geen kalkafzetting is. De calconditioner maakt de lading van alle de kalkdeeltjes gelijk en daardoor stoten de deeltjes elkaar af, net als bij magneten.

De CalConditioner® gebruikt de multi-wave techniek waardoor de werking altijd optimaal is, hoe snel het water ook door de leiding stroomt. Ook de al aangehechte kalk zal na verloop van tijd volledig verdwijnen. Andere manieren om kalkaanslag te vermijden zijn ionenwisselaars, koolstoffilters en oplosmiddelen. Voor huishoudelijk gebruik zijn deze niet interessant: ze zijn duur, ongezond of werken onvoldoende.

CalConditioner® vertrekt vanuit een heel andere visie: als kalk moeilijk te verwijderen is uit het water, laat het dan zitten. Kalk stoort absoluut niet zolang het nog in het water zit, problemen zijn er maar als kalk neerslaat en dat is juist wat we met de CalConditioner® aanpakken.

"Kalk uit water halen is moeilijk en duur. Je kan de kalk dus beter in het water laten en daar onschadelijk maken.

Ā© 2009 - 2020 sanas wellness | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel