In de pers

Persbericht: Verwarm water, niet de aarde!

Energie besparen? Vergeet dan zeker de waterleiding niet. Nu kan het, dankzij de unieke Calconditioner®.

Energie besparen is een "hot topic" dat iedereen bezighoudt. Dit onderwerp laat niemand koud en de wil om energiezuinig te leven en zo het milieu en de portemonnee te sparen is groter dan ooit.

Het wordt zelfs letterlijk een "heet" onderwerp als het gaat over het opwarmen van water. Wist u dat slechts 2 millimeter kalkafzetting op een warmte-element al zorgt voor 20% extra energieverbruik? De strijd tegen kalk is dus ook een strijd tegen energieverspilling en schadelijke milieueffecten.

Met Calconditioner is kalkafzetting verleden tijd!

Calconditioner is een unieke, eenvoudige en goedkope methode om alle kalkproblemen op te lossen, zowel thuis als in de industrie. Met Calconditioner verbruikt u minder energie en bovendien verlengt u de levensduur en verbetert u de werking van heel wat huishoudtoestellen. Dat is goed voor het milieu én voor de portemonnee. Eén toestel is voldoende om een heel huis kalkvrij te houden.

Klein, gemakkelijk te plaatsen en goedkoop

Een Calconditioner op de waterleiding plaatsen is kinderspel. Het is slechts een paar minuten werk en kan zondergereedschap. Ideaal is het toestel te plaatsen net na de watermeter. Een Calconditioner bevat een adapter voor 12 Volt met extreem laag verbruik en aan beide zijden van het doosje zit een koperkleurige draad. Die draden moeten rond de waterleiding gewikkeld worden en vervolgens stopt u de stekker in het stopcontact. Een verklikkerlichtje geeft dan aan dat het apparaat werkt en binnen4 tot 6 weken zijn de voordelen te merken Ook de kostprijs is een meevaller: al vanaf 129 euro is er een Calconditioner voor huishoudelijk gebruik, een bedrag dat u na 5 tot 7 maanden terugverdient omdat u minder energie verbruikt.

"Dit elektrisch wonderdoosje is zo groot als een luciferdoos, te plaatsen zonder gereedschap en 100% veilig."

Niets dan voordelen, overal in huis

Energiebesparing is een belangrijk voordeel, zowel voor het milieu als voor de portemonnee. Maar er is meer. Overal waar warmte en water samengaan heeft het gebruik van een Calconditioner voordelen. We geven u hierbij onze top 6 van uitgesproken voordelen:

  1. Het wasgoed wordt witter en voelt soepeler aan.
  2. Tegels in uw badkamer of douche glanzen meer en zijn gemakkelijker te reinigen.
  3. Het koffiezetapparaat loopt vlotter door.
  4. Uw douchekop raakt niet meer verstopt.
  5. Het zeefje van uw waterkraan slibt nooit meer dicht door kalkresten.
  6. De kalkafzetting in uw fluitketel verdwijnt.

"Zonder Calconditioner stijgt na 1 jaar de energiebehoefte van elk toestel met een warmte-element al met 10 tot 15%"

© 2009 - 2020 sanas wellness | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel