Waterontharder calconditioner zo werkt het

Zo werkt het

Een aparte visie op kalkbeheersing.

De Calconditioner is geen hocus pocus maar berust op bekende natuurkundige principes. Het is door middel van een fysisch proces dat we het kalkprobleem aanpakken. Concreet berust de werking op inductie van elektromagnetische signalen. Deze signalen worden via 2 korte inductiekabels op het water overgebracht. Door die inductie verandert de electrische lading van de kalkdeeltjes waardoor ze in het water blijven zweven en er geen kalkafzetting is.
 


 

De Calconditioner gebruikt ook de multi-wave techniek waardoor de werking altijd optimaal is, hoe snel het water ook door de leiding stroomt.

Ook de al aangehechte kalk zal na verloop van tijd volledig verdwijnen. Andere manieren om kalkaanslag te vermijden zijn ionenwisselaars, koolstoffilters en oplosmiddelen. Voor huishoudelijk gebruik zijn deze niet interessant: ze zijn duur of werken onvoldoende. Calconditioner werkt vanuit een heel andere visie: als kalk moeilijk te verwijderen is uit het water, laat het dan zitten. Kalk stoort absoluut niet zolang het nog in het water zit, problemen zijn er maar als kalk neerslaat, en dat is juist wat we met de Calconditioner aanpakken.

"Kalk uit water halen is moeilijk en duur. Je kan de kalk dus beter in het water laten en daar onschadelijk maken."

© 2009 - 2020 sanas wellness | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel