Waterontharder

Met de Calconditioner is kalkaanslag verleden tijd. Ontkalkers voor huishoudelijk gebruik.

Geen kalkaanslag meer en geld besparen.

Bijna iedereen in Nederland heeft last van kalkaanslag als gevolg van hard water. Met behulp van deze waterontharder is het mogelijk om oude aanslag te verwijderen en nieuwe kalkvorming tegen te gaan.

Met de calconditioner is kalkaanslag verleden tijd. Met een calconditioner een huishouden ieder jaar zo'n 250 tot 500 euro goedkoper uit. Hoe bespaart u zo eenvoudig zoveel geld? Dat is onder meer mogelijk omdat u tot 30 procent minder zeep en waspoeder nodig heeft. Verder kunt u veel energiebesparen doordat de wateropwarming veel sneller verloopt.

Voor het bedrijfsleven hebben we speciale anti kalk systemen ontwikkeld. Voor industriele apparaten zoals wasmachines koffiezetters en close-in boilers kunt u onze apparaten voor huishoudelijk gebruik gebruiken. Voor situaties met hoge watertemperaturen en/of hoge temperatuur als werkomgeving kunnen we een offerte op maat maken.

Calconditioner levert 3 modellen voor huishoudelijk gebruik. De meest gebruikte Calconditioner is de cc1500. Deze Calconditioner kan tot 1500 liter water per uur behandelen (25 liter per minuut) en dat is voor woningen meer dan voldoende.

In de verpakking treft u naast de Calconditioner een montagehandleiding en ook al het materiaal aan dat nodig is om de Calconditioner te bevestigen. Meer hebt u niet nodig, zelfs geen gereedschap.
 

Montage is een kwestie van minuten.  

 

                                                             


 


 

 

 

 

 • Waterontharder Calconditioner CC750
  Waterontharder Calconditioner CC750
  € 129,00
 • Waterontharder Calconditioner CC1500
  Waterontharder Calconditioner CC1500
  € 199,00 € 179,00
 • Waterontharder Calconditioner CC2500
  Waterontharder Calconditioner CC2500
  € 299,00
© 2009 - 2020 sanas wellness | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel